mandag 2. august 2010

sommeren på hell!!

Var ute å gikk en tur til Maridalsvatnet for å lufte ut litt, og for å få meg en treningstur!! utrolig deilig!! Og snart skal jeg på trening.. Skulle ønske jeg hadde flere ideer for hva jeg skulle finne på.. Hva kan man gjøre? Føler at det blir mange dager hvor man bare sitter inne og venter på en invitasjon, evt. på at noe skal skje.. Jeg får vel bare begynne å gå ut. Og se hvor det tar meg!! Man kan oppleve mye renselse ved å bare gå, og egentlig ikke ha noen plan for hvor man skal ende opp.. I dag førte det meg til maridalsvatnet, og det var mye større enn jeg trodde.. deilig å se på vannet som sildret ned akerselva på veien, fikk lyst til å bade også.

Nå gleder jeg meg til å komme meg bort, og oppleve ny kultur og et helt nytt sted. Turen går til kroatia på fredag, og jeg gleder meg masse, skal bade og nyte litt sommer på slutten av sommeren..

Nå er det tre uker til skolen starter, og jeg ser litt frem til at jeg har noe å dra til.. Først er det også kieltur med kjentfolk.. og det blir hyggelig..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar